Mecuri trucate în Spania. 10 arestări

transferuri liga 1
transferuri liga 1

Meciurile trucate continuă să se desfășoare la cel mai înalt nivel, însă cei mai expuși sunt jucătorii din ligile inferioare, tentați de banii câștigați astfel. În Spania au avut loc arestări în această dimineață. Zeci de astfel de meciuri ar fi fost trucate în ligile inferioare. 

 Cel puţin 10 persoane au fost reţinute luni într-o operaţiune a poliţiei împotriva unei reţele de trucare a meciurilor din ligile a 3-a şi a 4-a de fotbal din Spania, relatează Reuters. 

Investigaţia este condusă de o unitate a poliţiei specializată în infracţiuni violente, iar arestările au fost efectuate în mai multe locaţii din ţară. Supecţii sunt bănuiţi au că legături cu o reţea infracţională de pe piaţa pariurilor din China. 

Nu este prim operaţiune de acest tip a poliţiei. În 2016, Garda Civilă a arestat 34 de persoane implicate într-o reţea de trucare de meciuri la nivelul juniorilor în tenis, relatează Agepres.

Cazurile din România 

Cazuri de meciuri trucate au fost prezentate și în presa din România. Au existat mărturii ale unor fotbaliști care au fost contactați pentru aranjamente la pariuri. Chiar și așa, totul s-a împotmolit, neexistând anchete în astfel de cazuri. 

O anchetă jurnalistică prezentată anul trecut arăta inclusiv cum arbitri din România era momiți cu sume de bani pentru a "aranja" meciurile care au loc în cantonamentele din Antalya. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel