Urmărește emisiunea live


Mbappe la Real Madrid. Răspunsul preşedintelui clubului spaniol

Neymar antrenament cu Mbappe la PSG. foto: @PSG_inside / Twitter
Neymar antrenament cu Mbappe la PSG. foto: @PSG_inside / Twitter

Preşedintele clubului Real Madrid confirmă interesul pentru Eden Hazard, nu şi pentru Mbappe.

Clubul de fotbal Real Madrid este interesat de atacantul belgian Eden Hazard (Chelsea) şi speră să-l recruteze în această vară, a confirmat luni preşedintele grupării din capitala Spaniei, Florentino Perez, asigurând în schimb că nu doreşte să vorbească de francezul Kylian Mbappe, care a evocat o posibilă despărţire de Paris Saint-Germain, informează AFP.

Într-un interviu acordat postului spaniol de radio Onda Cero, în noaptea de luni spre marţi, Perez a preferat să se eschiveze la majoritatea întrebărilor legate de viitorul mercato, cu excepţia celor referitoare la Hazard şi la căpitanul lui Real, Sergio Ramos, pentru care a confirmat existenţa unei oferte din partea unui club chinez. 'Pe Hazard am încercat să-l recrutăm de mai mulţi ani. Nu ştiu, însă am speranţa că-l vom putea aduce în acest an', a declarat conducătorul clubului 'merengue', refuzând să spună mai multe înaintea finalei Europa League, pe care mijlocaşul belgian urmează să o dispute cu actuala sa echipă, Chelsea Londra, împotriva formaţiei Arsenal Londra, miercuri la Baku.

100 de milioane de euro

'Sunt foarte interesat de ideea ca el să vină la Madrid, pentru că nu vreau să vă ascund, am speranţa că anul acesta va putea juca la Real', a adăugat Perez, în condiţiile în care Hazard îşi va încheia contractul cu Chelsea în vara anului viitor, lucru care ar putea facilita negocierile cu clubul londonez.

Considerat un 'jucător fantastic' de antrenorul Zinedine Zidane, revenit în luna martie pe banca tehnică a Realului, Eden Hazard ar putea semna cu Real după finala Europa League, în schimbul a aproximativ 100 milioane euro, conform presei. În privinţa lui Kylian Mbappe, care a sugerat că ar putea pleca de la PSG în această vară, pentru că nu are suficiente responsabilităţi, Perez a negat orice contact cu atacantul francez. 'Nu am discutat cu el şi nici nu vom discuta', a asigurat Florentino Perez, care a respins totodată orice posibil demers pentru transferul brazilianului Neymar, subliniind că doreşte să păstreze o relaţie bună cu PSG.

Citește și:

Manchester City a spart trofeul de campioană - VIDEO. Farsă sau realitate?

Iker Casillas, veste tristă pentru club și fanii săi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel