Mazăre, despre uciderea maidanezilor: Nu-mi plac fariseii

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, că va aplica legea de ucidere în masă a câinilor maidanezi. El a precizat că întreținerea unui singur câine, în perioada de 14 zile lucrătoare, va costa 100 de euro, adică aproximativ 900 de lei pe lună. Primarul susține că este de acord să plângem uciderea câinilor și când vine vorba de miei, "să umplem mațul". 

Radu Mazăre a declarat că va fi organizată o licitaţie pentru desemnarea firmei care se va ocupa de strângerea maidanezilor, conform  Mediafax. El estimează că numărul câinilor se va reduce la zero într-un an și jumătate. Primarul Constanței a adăugat că municipalitatea va cheltui 100 de euro pentru întreţinerea unui maidanez timp de două săptămâni.

El a explicat: "Mă gândeam că trebuie să alocăm 100 de euro de câine, pe nişte calcule preliminare, cu prinsul, să vedem cum îi prinde, dacă aleargă după ei cu laţul, dacă e cu tranchilizant, dar în orice caz o să găsim bani ca să aplicăm această lege. La 100 euro pe două săptămâni, pe o lună de zile ca să adăpostesc un câine ar însemna 200 de euro. 200 de euro mi se pare că e pe undeva venitul mediu, să fim serioşi mai bine iau banii ăştia şi îi dau oamenilor”.

Cât despre mustrările de conștiință ale oamenilor cu privire la uciderea în masă a câinilor, Radu Mazăre spune că "Mie nu-mi plac fariseii. Știu că ne plac animalele, ştiu că ţi-e milă de el, că nu e normal să-l omori, că avem suflet, dar când mâncăm mieii ăia care se uită cu privirea blândă la noi nu mai avem nicio problemă. Umplem maţul, stăm cu el în sus şi gâfâim şi pe ăia i-am omorât şi nu mai avem nicio mustrare de conştiinţă. Avem probleme de conştiinţă numai cu câinii, nu e în regulă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel