Maximilian, fiul lui Marcel Toader, nu poate folosi averea tatălui. Ce se întâmplă cu banii: "Nu am rămas cu nimic"

La cinci luni de la moartea tatălui său, Marcel Toader, Maximilian nu poate intra în posesia banilor. Ce se întâmplă cu averea lăsată de fostul sportiv și afacerist.

"Este o situaţie foarte complicată, deoarece sunt anumite datorii din punct de vedere juridic pe acea firmă, iar eu nu pot să fac succesiunea, pentru că aş moşteni şi toate datoriile. Pentru că succesiunea se face în felul următor: iei tot ce are el, şi cu bune şi cu rele. Şi datorii şi tot ce avea pe numele lui. Iar eu nu pot să mă bucur de munca tatălui meu, nu pot să mă bucur de ce a rămas în urma din punct de vedere material. Eu nu am rămas cu nimic deocamdată...", a povestit fiul lui Mircea Toader, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

"Am apelat la anumiţi prieteni"

"Din punct de vedere legal, pot să locuiesc acolo. Apartamentul este pe o firmă, firma este în insolvenţă, iar pentru a plăti creditorii trebuie să vând apartamentul, dar nu pot face succesiunea. Datoriile se ridică la 150 de mii de euro, iar preţul apartamentului este de 200.000 de euro. Dar apartamentul intrând în vânzare scade de fiecare dată, cu 10%. Am apelat la anumiţi prieteni care se gândesc să îl cumpere ei, ca să pot achita datoriile", a mai spus Maximilian Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel