Mauricio Pochettino a spus că a dat totul la Tottenham

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino

Argentinianul a transmis că a făcut tot ce i-a stat în putință.

Antrenorul demis de la Tottenham, Mauricio Pochettino, a spus că a dat totul în cei cinci ani și jumătate petrecuți la londonezi, conform Agerpres.

Argentinianul, care a condus-o pe Tottenham în finala Ligii Campionilor în stagiunea precedentă, și-a pierdut postul după o prestație slabă a echipei în toate competițiile. Acesta a fost înlocuit de Jose Mourinho, care a reușit să învingă în primele două meciuri petrecute pe banca tehnică.

Antrenorul consideră că a făcut tot ce i-a stat în putință

 

„Am dat totul să-mi îndeplinesc obiectivele care mi s-au cerut la prima noastră întâlnire. Au fost atât provocări dure, cât și succese captivante", a transmis Mauricio Pochettino, într-un comunicat.

„Aș vrea să le mulțumesc patronului Joe Lewis şi președintelui Daniel Levy pentru că mi-au dat oportunitatea de a face parte din istoria lui Tottenham, dar şi celor cu care m-am întâlnit la Tottenham, staff şi jucători pe durata acestor cinci ani şi jumătate", a adăugat Pochettino.

Fostul tehnician al londonezilor le-a mulțumit fanilor

 

„La final, aș vrea să acord o mențiune specială fanilor care au făcut acest club atât de mare cu fantastica lor susținere. Cele mai bune urări pentru viitor şi sunt sigur că drumurile noastre se vor intersecta din nou", a încheiat argentinianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel