Urmărește emisiunea live


Matthew Mode, medicul fals, descoperit de Adina Alberts. ''Asta m-a făcut să vorbesc''

Adina Alberts
Adina Alberts

Adina Alberts, cea care a descoperit că Matthew Mode este un chirurg fals și care a anunțat imediat autoritățile să ia măsuri, a vorbit, în exclusivitate, pentru DCNews despre ce a determinat-o să spună public că ea și-a dat seama de acest individ, pe numele lui real, Matteo Politi. Medicul plastician nu poate înțelege cum un om care se pretindea medic a primit parafa Direcției de Sănătate Publică.

Eu am aflat din presă că acea parafă eliberată de DSP era valabilă, restul documentelor fiind false. Deci parafa eliberată de statul român mi se pare strigător la cer. În prima parte a zilei a existat o tendință să se arunce vina asupra unităților private, apoi Ministerul Sănătății și-a schimbat declarația în momentul în care a aflat că acea parafă era valabilă.

Noi, ca medici, la clinică, nu aveam cum să controlăm parafele, nici nu mi-aș fi putut da seama. Tot ce am putut să fac a fost să dau un telefon și să aflu că numele acestuia nu figurează în sistem. Ca să îți dai seama că cineva nu este chirurg, trebuie să fii chirurg. Avea un discurs medical foarte laborat, putea să țină prelegeri internaționale. Documentare sigur a făcut. El știa la nivel declarativ chirurgie estetică. Ce om normal s-ar gândi că interlocutorul nu e de specialitate când îți dă indicii că este frate cu tine de breaslă? Am auzit niște zvonuri că ar fi fugit din țară, a declarat Adina Alberts, pentru DCNews.

Ce a determinat-o să spună adevărul

Cuprinsă de furie când a auzit criticile aduse sistemului de sănătate privat, Adina Alberts a hotărât să mărturisească faptul că de fapt chiar un medic privat l-a descoperit și a formulat o plângere către autorități.

Am primit un telefon de la B1 să vorbesc în calitate de medic estetician în momentul în care eram atacați că noi, cei din sistemul privat, suntem de vină că nu ne-am dat seama. Auzindu-i ce zic în platou, m-am înfuriat și în momentul în care am intrat în direct, am zis că noi, medicii, ne-am dat seama de acest lucru. Asta m-a făcut să vorbesc că eu sunt cea care l-a descoperit. Tendința de a da vina pe clinicile private este lamentabilă..., a afirmat medicul estetician.

Vezi și: Matthew Mode, medic fals. Dr. Adina Alberts: Eu l-am DESCOPERIT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel