Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Matthew Mode, medic fals. Clinica Prestige, reacție: Avem și e-mail-urile

Clinica Prestige a fost una dintre cele care au picat în plasa falsului doctor italian. DC News a obținut prima reacție. 

Una dintre firmele la care a activat falsul chirurg a fost clinica Prestige, din București. DC News a obținut câteva răspunsuri cu privire la ce a făcut Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode, în perioada în care a fost angajat.

Citește și: Colegiul Medicilor București, mesaj de ultimă oră despre falsul chirurg italian

"Noi avem și e-mailurile în care am scris clar că încetăm colaborarea cu dumnealui. Nu a avut paciente la noi, a fost invitat decât la un eveniment și atâta tot", transmite Prestige.

Întrebată dacă știe că italianul avea doar opt clase și era valet, reprezentantul clincii Prestige susține că nu au avut aceste informații.

Citește și: Matthew Mode, medicul fals. Ce vedetă i-a trecut pragul cabinetului

"Angajatorul nu este organ de cercetare"

Clinica Prestige ne-a transmis și un răspuns scris în care susține că Matthew Mode a prezentat foarte multe documente eliberate de autoritățile din România.

"Menționam faptul ca au existat mai multe discuții cu dl Matthew Mode, care însă s-au finalizat cu neinceperea unei colaborari cu dumnealui.

In alta ordine de idei, dl Matthew Mode a prezentat o sumedenie de documente eliberate de autoritatile romanesti, printre care acel aviz dat de DSP ( la care presupun ca nu putea sa se prezinte fara diploma echivalata de Ministerul Educatiei), parafa, asigurare malpraxis etc.

Angajatorul nu este organ de cercetare si am sa va dau un exemplu: in Romania pentru angajare se solicita diploma ultimelor studii absolvite, adeverinta de la medicul de familie si, dupa caz, cazierul judiciar. Atata timp cat acele documente au fost prezentate in original si sunt eliberate de autoritatile competente, nu i se imputa angajatorului sa faca o dubla verificare si nici nu are cum sa faca acest lucru.

In contextul actual, consideram ca suntem parte lezata in acest proces si vom depune toate diligentele din punct de vedere legal, ne vom supune si vom colabora cu toate autoritatile competente, de asemenea, urmand sa ne adresam instantei ca parte civila in acest proces.

Vă mulțumesc. Mai multe comentarii nu am de făcut. Vreau să îi asigur pe clienții Prestige că oferim servicii de calitate cu persoane bine pregătite. Nu ne permitem să punem în pericol sănătatea pacienților noștri. Vă mulțumesc!", a fost răspunsul scris oferit de Gabriela Rotaru C.E.O. Clinica Prestige Medical

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel