Urmărește emisiunea live


Matthew Mode, medic fals. Adina Alberts, noi detalii: Mi-a arătat toate actele

Adina Alberts a susținut, într-o conferință de presă de marți, că doctorul fals, Matteo Politi (Matthew Mode) a venit și la ea la clinică având un dosar foarte mare cu documente.

Medicul chirurg estetician a spus că italianul a operat și la ea în clinică ”într-un moment în care nu era în țară”.

”Până la urmă, am înțeles că pacienta respectivă a avut o complicație la nivelul sânilor. El spunea că face implanturile cu anestezie locală. Intervențiile au fost filmate, sunt la dosar, dar cercetările sunt în desfășurare. La mijlocul lunii noiembrie s-a întâmplat. O singură dată s-a întâmplat când nu eram aici, după care am analizat situația și nu a mai venit. A fost cu o colaboratoare.” a declarat Adina Alberts.

”A făcut o operație mai de anvergură, motiv pentru care ne-am adresat Colegiului Medicilor să aflăm dacă este acreditat, mi s-a spus că nu există numele lui și să anunț poliția. Pacienta respectivă a avut niște complicații, dar nu știu detalii. A fost vorba de niște implanturi. Am anunțat Secția 4 și au întocmit dosar penal. Am ținut legătura cu poliția, se prăgăteau de arestare, dar a apărut în presă povestea și până la urmă l-au găsit și arestat. După ce am depus plângerea, am fost rugați să păstrăm confidențialitatea. El nu a dispărut, probabil s-a dus la alte clinici. Avea un dosar stufos, în primul rând avea parafă ceea ce a ridicat inițial suspiciunile. S-a prezentat ca Matthew Mode. Mi-a arătat toate actele, dar nu aveam de unde să știu dacă sunt adevărate sau nu. Avea asigurare de malpraxis, avea diploma de doctor, mai avea tot felul de adeverințe și certificate și a explicat că în unele acte are un nume și în altele alt nume pentru că el are voie”, a mai spus medicul estetician Adina Alberts.

Citește și: Matteo Politi, medic fals. Noi detalii ies la iveală. A intrat direct și a început să taie




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel