Matteo Renzi, reales în fruntea PD. Victor Ponta, mesaj

Victor Ponta
Victor Ponta

Fostul premier, Victor Ponta, i-a transmis felicitări lui Matteo Renzi, la aflarea veștii că acesta a fost reales în fruntea Partidului Democrat din Italia.

Iată mesajul postat de Victor Ponta:

”Felicitări lui Matteo Renzi - cel care a fost atât de blamat și de trădat atunci cand și-a dat demisia din funcția de Prim Ministru și lider al Partidului într-un moment greu pentru țara sa - o țară în care trăiesc și peste 1,5 milioane de români.

Este nu doar un prieten și un lider european pe care îl apreciez dar și singurul care (învătând din propriile realizări și greseli) poate să reformeze și să construiască un viitor pozitiv pentru Italia.”

Fostul șef al guvernului italian, Matteo Renzi, a fost reales, duminică, în fruntea Partidului Democrat (PD, centru-stânga), la putere în Italia, cu legitimitatea unor alegeri primare cu o mobilizare la vot mai mare decât se preconiza.

Renzi a obținut circa 72% din voturile de la alegerile interne, organizate în cabine de vot improvizate în întreaga țară și la care s-au prezentat circa 2 milioane de membri de partid.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel