Matteo Politi, medic fals. Noi detalii ies la iveală. ''A intrat direct și a început să taie''

Victor Schwartz
Victor Schwartz

Victor Schwartz, unul dintre medicii chirurgi esteticieni care l-au văzut pe Matteo Politi cum își opera pacientele, a povestit cum se desfășura totul.

Conform spuselor lui Victor Schwartz, un medic anestezist a renunțat să mai colaboreze cu falsul chirurg Matteo Politi după ce a văzut că pune în pericol viața pacienților. 

Țin să precizez un lucru. Faza că nu steriliza instrumentalul nu este adevărată pentru că nu ține de el, ci de clinică. L-am văzut când a intrat într-o intervenție și a semnalat chiar și o asistentă că nu și-a pus mânuși pentru operație, iar într-o alta nu a respectat câmpul operator, în timp ce la spălat era o chestie rapidă, cum ne spălăm noi pe mâini. 

Prima operație la care am văzut a fost de rinoplastie. O asistentă a spus că nici măcar nu a dat cu betadină pe nas, a intrat direct și a început să taie. La momentul respectiv ne-a bufnit râsul. Am zis: Mamă, ce varză e omul ăla. Nu ne-am gândit la lucrurile care vor urma și am lăsat-o așa. În alte dăți, spuneau asistentele că stă mult în sală, că nu se descurcă, iar când m-am întâlnit cu el l-am întrebat de unde și atunci mi-a spus Anglia sau America. Și i-am spus cum poate fi de acolo dacă nu vorbește engleză mai deloc, iar atunci m-a mințit că a stat mulți ani în Italia și că are alt accent....

La un moment dat, chiar un medic anestezist a renunțat să mai intre cu el în sala de operație pentru că a considerat că pune viața pacienților în pericol și i-a zis să își găsească pe altcineva, a povestit Victor Schwartz, în jurnalul de știri, la România TV.

Vezi și: Matthew Mode, medic fals. Glume devenite virale. Cine a dat startul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel