Matteo Politi, doctor fals. Avocatul Poporului s-a sesizat

MATTEO POLITI
MATTEO POLITI

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la cazul italianului care a exercitat profesia de medic, în România, fără studii de specialitate. 

"Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la cazul unui cetăţean italian, care a exercitat profesia de medic în România, fără studii de specialitate. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 34 şi a art. 52 din Constituţie, privind dreptul la ocrotirea sănătăţii, respectiv dreptul persoanei vătămate de o autoritate publică", informează un comunicat de presă. 

În vederea clarificării aspectelor semnalate de mass-media, se vor efectua demersuri la Ministerul Sănătăţii şi la Direcţia de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti, precizează sursa citată. Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastică pentru cinci unităţi medicale din România fără să aibă acest drept. Acestuia i se atribuise un cod de parafă de către Direcţia de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti. Politi a fost reţinut miercuri seară pentru 24 de ore.

Vezi şi: Solicitare către Tudorel Toader. I se cere să o susţină pe Kovesi

Stadioane noi Steaua şi Rapid. Când încep lucrările de construire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel