Mats Wilander, la picioarele Simonei Halep. Declarații superbe

Mats Wilander, deţinătorul a șapte turnee de Grand Slam la simplu, a fost încântat de prestaţia Simonei Halep.

"Simona Halep a meritat victoria şi chiar a jucat senzaţional în această semifinală. Simona a crescut enorm față de anul trecut. Este mult mai agresivă şi observ că acum stă mult mai bine pshic în momentele grele. În mod sigur, vom avea o finală foarte disputată, dar este foarte important să vedem cât de repede se va recupera Halep", a spus Wilander, la Eurosport.

O să fie și mai puternică

"Dacă Simona se va recupera bine, iar problemele de la gleznă nu îi vor mai da bătăi de cap, atunci în finală o să fie şi mai puternică deoarece a facut în Australia un turneu foarte bun", a declarat Mats Wilander.

[citeste si]

"Antrenorul lui Halep a lucrat mult în ultimul timp cu eleva lui la agresivitate, s-a văzut perfect la Australian Open. În finala de la Roland Garros, Simona a jucat foarte defensiv, iar lucrul acesta a făcut ca ea să nu câștige marele trofeu. În această semifinală ambele jucătoare au dat tot ce au avut mai bun din ele, dar Halep a fost aproape tot meciul peste Kerber. (...) Simona de acum nu este Simona Halep de anul trecut", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel