Maticiuc dă publicității o fotografie de milioane

Codin Maticiuc a făcut publică o fotografie de milioane în care apare Dorian Popa.

"Cu Dorian Popa pentru fata de la #702

Astăzi am fost cu Doru la spitalul Fundeni la copiii bolnavi de cancer. De ce cu el? Ca e "vedeta mea de serviciu". Omul ăla care vine sa ajute oricum, oricand. E omul ăla care nu refuza vreodata o poza, un autograf sau sa vorbească cu cineva.

Mi-amintesc ca eram la un moment dat prin țara si doua doamne foarte bătrâne l-au oprit sa-si faca poza cu el. Băiatul asta le-a pupat mâinile si obrajii cum nu-mi mai pupam eu bunica in ultimii săi ani de viața.

Asa ca am fost azi. Cu cadouri pentru 1 Iunie si oncoxin. Cum am fost si de Paști si de Craciun. Ca atat putem deocamdata, eu si îngerii ăștia care fac asta. Si da, am postat de acolo si o fac si acum. Caci de cand o fac pagina Ofera in dar: UN Zambet a crescut de la 2000 la 17.000. Cum sper sa mai crească si acum daca dați "like". Si îngerii de acolo au început sa fie autosuficienti. Au început sa poată strânge lucruri pentru spital doar cu ajutorul paginii lor. Asa ca încercați sa nu ne urâți cum ati facut-o mereu. Ca nu facem destul, ca nu ducem destul, ca nu strângem destul sau ca daca facem destul ca de ce postam. Atat putem caci nu suntem prea deștepți si cam atat ne duce capul. Dati un like paginii si va rog sa faceti voi mai bine, mai mult si mai discret. Ma veți rușina dar si bucura totodata.

P. S. Hai sa dam un share caci visul cel mare e sa renovam etajul 7 si sa o facem printr-o pagina puternica", a scris Codin Maticiuc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel