EXCLUSIV  Matei Dumitru: Cum îți securizezi locuința și mașina. De ce sisteme ai nevoie (VIDEO)

Invitat la „Jungla Urbană”, cu Liviu Harbuz, directorul general al Expert Solutions, Matei Dumitru, a explicat cum ne putem securiza locuința și mașina. Specialistul în tehnologia informației a spus care sunt sistemele necesare pentru un utilizator obișnuit.

Cea mai eficientă metodă de securizare este sistemul de camere video care acoperă toată zona monitorizată. În cazul locuințelor obișnuite, se recomandă instalarea a maximum 10 camere video, în timp ce pentru mașină, 8 camere video sunt suficiente.

În plus, e indicată montarea de senzori care să vă anunțe în cazul intrărilor neautorizate. „Securizarea unei locuințe presupune mai multe tipuri de sisteme. Alarmarea la efracție anunță imediat utilizatorul pe telefonul mobil, dar recomandăm cuplarea acesteia la dispeceratul unei firme de pază, chiar dacă este o variantă mai costisitoare. Pentru interiorul locuinței, sunt indicate camere video de supraveghere. Într-o locuință obișnuită, 8-10 camere sunt suficiente. Instalarea camerelor video se face astfel încât să nu existe unghiuri moarte. Pentru mașină, se pot instala până la 4 sau chiar 8 camere video de supraveghere în sistem DVR. Aceste dispozitive transmit locația exactă pe hartă, limitează viteza și multe alte funcții, inclusiv cea de urgență sau butonul de panică”, a explicat Matei Dumitru, director general al Expert Solutions. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel