EXCLUSIV  Codrin Ștefănescu, exploziv cu primarii PSD trădători. ”În afara partidului. Își bat joc!”

Primari din PSD au decis să o trădeze pe Viorica Dăncilă și să anunțe public că-l susțin pe Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale. Codrin Ștefănescu a vorbit despre această situație, pentru DCNews, subliniind că Organizațiile Județene urmează să ia deciziile care se impun în astfel de cazuri. 

”Sunt doar două sau trei cazuri în sensul acesta - n.r. de primari PSD care au afirmat că-l susțin pe Mircea Diaconu la prezidențiale. Noi am spus că, în condițiile astea, se aliniază în afara partidului și-și bat joc de munca colegilor lor din toată țara. E datoria celor de la Organizația Județeană să ia măsuri în situații de genul acesta. Nu le face nici lor un bine. Primarii aceștia au ieșit cu munca multor oameni din PSD din respectivele localități, n-au ieșit pe persoană fizică, ci au fost sprijiniți și ajutați de sute, poate de mii de colegi de-ai noștri care au bătut străzile în lung și-n lat, le-au făcut campanie, au făcut eforturi și au pierdut timp, n-au stat cu familia, pentru a-i sprijini în campanie. Dacă ei uită lucrul acesta și acum, în momentul important pentru partid, trădează, e o chestiune foarte gravă și cei din județ trebuie să ia deciziile care cred ei că se impun în astfel de situații, pentru că oamenii ăștia își bat joc de munca lor. Oamenii ăștia trebuie să fie atenți data viitoare pe cine susțin în candidatura pentru postul de primar”, a spus Codrin Ștefănescu pentru DCNews

Social-democratul a fost întrebat despre cum va fi afectată Viorica Dăncilă prin decizia primarilor PSD care-l susțin pe Mircea Diaconu. ”Primarii ăștia PSD au un electorat PSD care nu înțelege trădarea și, când vine un apel de la un trădător de genul acesta, bineînțeles că electoratul nu va ține cont sub nicio formă, dimpotrivă, va vota candidatul PSD și cu mai multă susținere” a răspuns Codrin Ștefănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel