EXCLUSIV  Măsuri anunţate de opoziţie după preluarea guvernării. Angi Şerban: Ca cetăţean m-aş simţi deranjat să aud aşa ceva

(foto ilustrativ protest) Angi Serban
(foto ilustrativ protest) Angi Serban

Imediat după terminarea alegerilor europarlamentare şi anunţarea rezultatelor, membrii partidelor din opoziţie au lansat în spaţiul public mai multe măsuri pe care intenţionează să le aplice dacă vor ajunge la guvernare. De la impozitarea salariilor din mediul IT, la tăierea de salarii şi pensii şi până la concedierea unui număr consistent de angajaţi ai aparatului bugetar. 

Mesajele nu sunt, însă, primite bine de alegătorii opoziţiei. Angi Şerban, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatari #rezist, a declarat în exclusivitate pentru DC News că alegătorii se pot simţi jigniţi de astfel de anunţuri şi că opoziţia poate pierde voturi. 

"Nişte declaraţii tare nefericite, din punctul meu de vedere. Eu ca cetăţean m-aş simţi deranjat să aud aşa ceva şi nu i-aş mai vota. Dar tehnic vorbind, PSD va lăsa o mare groapă când va pleca, pentru că s-au împrumutat şi banii ăia trebuie daţi înapoi. Şi atunci evident că următorul guvern va trebui să ia nişte măsuri, poate nu foarte populare. Nu ştiu dacă vor tăia de la toţi bugetarii, adică de la cei cu salarii nesimţite nu aş avea nicio problemă, dar de la medici şi profesori ar fi o măsură negativă. Să înceapă de la pensiile speciale şi toate pomenile electorale date de PSD. Astea sunt nişte măsuri nepopulare, ar trebui să se lucreze cu echipe de experţi în economie şi să se vadă exact de unde se poate tăia", a declarat Angi Şerban. 

Ultima declaraţie în acest sens a fost făcută chiar de Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna, care a spus că un guvern USR ar trebui să ia măsuri dure imediate. 

"Când vom veni la guvernare va trebui sa intervenim dur. Pensiile speciale - tăiate. Amantele, sinecurile și politrucii bugetari - dați afara (nu cei care sunt cinstiti și muncesc corect la stat - ei vor fi promovați). Jandarmeria - restructurată masiv. Conductele de bani corupti (in special PNDL) - tăiate", a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook. 

Comunicarea partidelor, esenţială 

"Domnul Orban este preşedintele PNL, face comunicare cum consideră. Dar în celelalte partide, de unde răzbat astfel de mesaje din partea unor membri care emit opinii în nume propriu, ar trebui să se ia măsuri. Trebuie lucrat cu o echipă de comunicare competentă care să se asigure că mesajele ajung cum trebuie la alegători", ne-a mai spus Angi Şerban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel