EXCLUSIV  Mașini INTERZISE în România. Titi Aur: Nenorocire. Un ”balaur" care ne mai muşcă din când în când

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Directorul tehnic al Registrului Auto Român a anunțat că maşinile cu volan pe dreapta importate din Anglia ar putea fi interzise în România.

DC NEWS a demarat un sondaj în urma acestei vești.

Cititorii noștri sunt de părere că maşinile cu volan pe dreapta ar trebui interzise în România. Conform votului, 12.865 de persoane, adică 92,1% dintre votanţi, au decis ca în România să fie interzise toate maşinile cu volan pe dreapta, indiferent de data la care au fost aduse în România. Doar 1098 de persoane, 7,9% dintre votanţi, vor ca doar mașinile intrate în țară după Brexit să fie interzise.

Mașinile cu volan pe dreapta, un pericol real

Titi Aur, fondatorul "Academiei Titi Aur", vorbea, la DC News, despre pericolul pe care îl reprezintă maşinile cu volanul pe partea dreaptă pentru posesorii lor, dar şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.

"Nu am înţeles de ce s-a permis înmatricularea în România a acestor maşini – cu excepţia celor de epocă sau alte cazuri de acest gen. Îi pot înţelege pe cei care cumpără maşini cu volanul pe dreapta prin prisma faptului că o cumpără mai ieftin. Însă nu înţeleg de ce se pun în pericol.

Pentru că eşti într-un continuu pericol atunci când conduci o maşină cu volan pe dreapta: ca să te asiguri, ca să ieşi din coloană, ca să ai vizibilitate. E, practic, o nenorocire care a venit pe lângă toată jungla din traficul nostru. A venit încă un ”balaur" care ne mai muşcă din când în când. De obicei, aceste maşini mai au şi număr de Bulgaria, ceea ce-i încadrează pe posesorii lor într-o categorie specială. Ar trebui găsită o metodă de a le limita sau interzice chiar circulaţia pe drumurile din România", afirma Titi Aur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel