EXCLUSIV  Maşini cu volan pe dreapta, pericol pe şosele. Costin Tătuc, consilier siguranţă rutieră: Românul e tentat, pentru că sunt ieftine

Costin Tătuc, consilier în siguranţa rutieră, a vorbit în exclusivitate la DC NEWS despre importul masiv de maşini cu volan pe dreapta, din Marea Britanie în România, dar şi de posibilitatea de a reglementa limitarea circulaţiei acestora pe drumurile publice. 

"S-a discutat despre aceste maşini în mai multe foruri în care s-ar putea da o soluţie, dar lumea s-a lovit de acest principiu al nediscriminării. Sunt nişte încercări de a reglementa treaba asta, dar totul e de natură economică. Românul e tentat să îşi aducă astfel de maşini şi să le folosească aici atât timp cât ele sunt foarte ieftine.

Cu siguranţă că asiguratorii iau măsuri, dar sunt prevederi legale care nu le permit să crească asigurarea peste o anumită limită, care nu este chiar descurajantă. Ne tot învârtim şi ne lovim de prevederi legale naţionale şi internaţionale", a declarat Costin Tătuc la DC NEWS. 

Mai multe, în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel