Mașină răsturnată în stațiunea Mamaia

Accident
Accident

O tânără aflată sub influenţa alcoolului s-a răsturnat cu maşina în staţiunea Mamaia

O femeie a fost rănită şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa după ce maşina în care se afla, condusă de o tânără aflată sub influenţa alcoolului, a intrat în cursul nopţii de duminică în gardul parcului de distracţii din staţiunea Mamaia şi s-a răsturnat, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Şoferiţa a pierdut controlul direcţiei autoturismului după ce a acroşat o baliză de separare a sensurilor de mers ale bulevardului Mamaia, pătrunzând cu maşina pe trotuar, în apropierea unei staţii de transport în comun.

"În jurul orei 1,30, o femeie de 27 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către Năvodari şi, în zona Aqua Magic, din cauza neatenţiei, a acroşat o baliză de separare a sensurilor, a pierdut controlul asupra direcţiei, ieşind în afara părţii carosabile către dreapta, unde a intrat în coliziune cu gardul de la Aqua Magic, răsturnându-se. Conducătoarea auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat", potrivit IPJ Constanţa.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 35 ani, pasageră aflată pe locul din faţă-dreapta al autoturismului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel