Mașină incendiată în contul unei datorii

Un bărbat de 35 de ani din Filiaşi, judeţul Dolj, a fost reţinut de poliţişti pentru că ar fi incendiat o maşină, ca urmare a unor neînţelegeri pe care le avea cu proprietarul autoturismului pe fondul unei datorii mai vechi.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, în noaptea de miercuri spre joi, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi că un autoturism a fost incendiat, iar oamenii legii care au ajuns la faţa locului au constatat că o maşină, proprietatea unui bărbat din oraş, care se afla parcată în stradă, în faţa imobilului persoanei vătămate, era cuprinsă de flăcări. Ulterior, poliţiştii au stabilit că persoana care a sesizat evenimentul, respectiv un bărbat de 35 de ani, din Filiaşi, este chiar cea care a provocat incendiul, afirmând că a recurs la acest gest în urma unor neînţelegeri, dar şi pe fondul unei datorii mai vechi neachitate de către persoana vătămată.

"În incendiu a ars autoturismul respectiv în proporţie de 50% (partea faţă), focul fiind stins de către pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj - Grupa Filiaşi. În urma acestui eveniment nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale", precizează IPJ Dolj.

Poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului de 35 de ani, din Filiaşi, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, acesta fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere. În cursul zilei, bărbatul va fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel