Maşina Andreei Antonescu, spartă de hoţi: "Mi-au furat tot"

Andreea Antonescu a rămas fără cadourile pe care urma să le dăruiască celor dragi, după ce maşina vedetei a fost spartă de hoţi.

Andreea Antonescu urma să petreacă sărbătoarea Crăciunului la munte. Vedeta a rămas fără toate cadourile pe care urma să le dăruiască celor dragi. 

"Mi-au spart mașina și mi-au furat tot... Tot, tot, tot ce pusesem în mașină. Cadourile pentru Sienna, laptop, haine, geamantan, tot ce pregătisem pentru Crăciunul pe care urma să îl petrec la munte. Sunt, cum să spun, nu supărată, turbată de furie. Nu din cauza banilor pe care i-am pierdut, nu asta contează. Dar e vorba de lucruri personale, de surprizele pe care voiam să le fac de Crăciun altora, de situația produsă. Și vorbim de o parcare care e la doi pași de Centrul Capitalei!", a spus Andreea Antonescu, potrivit wowbiz.

Poliţiştii încearcă să dea de urma hoţilor.

„Cercetările sunt continuate de Secția 3 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în vederea depistării persoanei/persoanelor care au sustras bunurile, precum și pentru recuperarea prejudiciului", informează Poliția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel