Te cunosc de undeva. Masaj special pentru concurenți: "A crezut că sunt maseurul lui Jean"

Înainte să urce pe scenă, la "Te cunosc de undeva!", concurenții transforming-show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, au parte de momente de relaxare. 

Mai exact, în cabinele lor, aceștia au parte de un masaj profesional realizat de Romeo Tudorache, un specialist care face această meserie de 12 ani de zile. Cei mai mari fani ai masajului realizat de el sunt Romică Țociu și Jean de la Craiova, care nu ratează nici o ocazie să se lase pe mâinile lui. Singurul concurent care preferă să nu facă masaj înainte să urce pe scenă este Alin Gheorghișan.

Dar ce preferințe în privința masajului au concurenții de la "Te cunosc de undeva!" ne spune chiar Romeo Tudorache.

"Romică Țociu preferă reflexoterapia și drenajul limfatic, Barbara Isasi, de la Mandinga, masajul decontracturant al spatelui, iar Carmen Rădulescu masajul cervical terapeutic. Alexandrei Velniciuc îi fac masaj pe scaun, presopunctură și stretching la nivelul spatelui, lui Jean de la Craiova reflexoterapie și un masaj indian al scalpului, iar lui Mihai Trăistariu masaj limfatic cu aparatul din perne de aer. Anei Baniciu îi fac masaj pe scaun pentru spate, ca și Ralukăi, și masajul brațelor și al antebrațelor, iar lui Connect-R îi fac deep tissue, un masaj în profunzime pe zona spatelui", spune Romeo Tudorache. Acesta mai spune că cel mai proaspăt "pacient" al său de la "Te cunosc de undeva!" este Mihai Trăistariu, care n-a îndrăznit decât recent să apeleze la serviciile lui pentru că "a crezut că sunt maseurul personal al lui Jean", spune Romeo, amuzat.

Sâmbătă aceasta, cei zece concurenți vor urca pe scena de la "Te cunosc de undeva!" cu noi și spectaculoase transformări. Care sunt personajele pe care aceștia le vor interpreta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel