Masacru în păduri. Carmen Avram, avertisment după ce Comisia Europeană a activat procedura de INFRINGEMENT împotriva României

Carmen Avram, foto Facebook
Carmen Avram, foto Facebook

Europarlamentarul Carmen Avram a reacționat după ce Comisia Europeană a declanșat procedura de infringement la adresa României pe tema defrișărilor ilegale de păduri.

'Inevitabilul s-a produs: s-a declanşat procedura de infringement împotriva României, din cauza masacrului din păduri şi a exportului de lemn tăiat ilegal. Poate ne învățăm minte. Dacă nu, vom continua să plătim! Personal, voi face tot ce îmi stă în putință să nu mai fim ruşinea lumii din cauza modului în care ne batem joc de "plămânii" Europei.' a scris europarlamentarul Carmen Avram, pe pagina sa de Facebook.

Comisia Europeană a trimis miercuri României o scrisoare de punere în întârziere şi îndeamnă România să pună în aplicare în mod corespunzător Regulamentul UE privind lemnul (EUTR), care interzice întreprinderilor din sectorul lemnului să producă şi să introducă pe piaţa UE produse obţinute din buşteni recoltaţi în mod ilegal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel