Mărturia emoționantă a unui copil, după transplant: Dumnezeu mă iubeşte. Rămân pe Pământ de Crăciun

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Mărturia unei fetițe care a suferit un transpalnt de ficat a reușit să emoționeze.

Voluntarii Asociaţiei "Totul pentru Comunitate" au oferit, în această săptămână, 200 de pungi cu cadouri copiilor internaţi în patru spitale din Bucureşti şi Cluj-Napoca, în special celor bolnavi de cancer, unul dintre cele mai grave şi impresionante cazuri fiind cel al unei fete de 14 ani, care suferise un transplant, potrivit preşedintei ONG-ului sibian, Elena Ungureanu.

Aceasta a declarat, vineri, că a fost profund impresionată când copila, care suferise un transplant de ficat, a spus când a primit cadourile: "Dumnezeu mă iubeşte. O să rămân pe Pământ de Crăciun".

Vezi și: Se caută în întreaga lume sânge lipsit de antigenul Indian B pentru o fetiţă bolnavă de cancer

Cadouri pentru copiii bolnavi și părinții lor

Asociaţia "Totul pentru Comunitate" din Sibiu a donat cadouri nu doar copiilor, ci şi părinţilor care le sunt alături în spitale. Fiecare copil internat în Cluj-Napoca şi Bucureşti, unde au ajuns voluntarii sibieni, a primit fructe, cărţi de poveşti, jocuri, obiecte de igienă personală şi zeci de felicitări realizate de copii din familii nevoiaşe din judeţul Sibiu. Practic, voluntarii sibieni au dus 3.800 de felicitări cu mesaje de încurajare şi mobilizare scrise de copiii sănătoşi din judeţ, dar care provin din familii cu posibilităţi reduse, ajutate de "Totul pentru Comunitate".

Totodată, zilele acestea, voluntarii de la Asociaţia "Totul pentru Comunitate" au împărţit brazi unor familii nevoiaşe din judeţul Sibiu, precum şi cadouri pentru singurul hospice unde sunt îngrijiţi copii cu boli incurabile din Sibiu şi pentru rezidenţii unui cămin de bătrâni din municipiul reşedinţă.

Vezi și: ADOPȚIE. Poveste cutremurătoare la Realitatea TV: Am fost jignită. Copilul țipa, lumea comenta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel