Mărturia care o înfundă pe Kovesi. Mircea Badea: SIIJ, desființată, dacă n-o trimite în judecată

Mircea Badea a comentat, la Antena 3, mărturiile care o ”înfundă” pe Laura Codruța Kovesi. 

Antena 3 transmite, pe surse, că George Maior și Florian Coldea au turnat-o pe Laura Codruța Kovesi.

”Vă reamintesc despre ce este vorba în dosarul lui Kovesi, e vorba despre mărturie mincinoasă, a declarat sub jurământ că nu s-a întâlnit cu Sebastian Ghiță decât la instituții sau evenimente organizate de instituții. Deci n-a avut o relație de prietenie și amiciție. Asta a declarat, sub jurământ, sub dosar penal, doamna Kovesi, mărturia lui Maior o înfundă” a afirmat Mircea Badea, în emisiunea ”În Gura Presei”. 

Iată ce spun sursele judiciare citate de Antena 3: 

- susțin că George Maior a declarat că-n cazul aducerii lui Nicolae Popa în țară s-a constituit un fel celulă de criză, din care au făcut parte reprezentanți ai SRI, Ministerului Justiției, MAI și SIE. Au participat, din partea Parchetului General Laura Codruța Kovesi și din partea SRI, Florian Coldea. Mai mult, Florian Coldea ar fi spus că toate costurile fuseseră asigurate.

- Despre prezența Laurei Codruța Kovesi la întâlniri private, sursele spun că George Maior a confirmat una dintre întâlniri, una privată care a avut loc la o cramă, care ar fi aparținut unui apropiat al lui Sebastian Ghiță. La această întâlnire ar fi participat și Sebastian Ghiță, Victor Ponta, Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi, dar și soția și socrul lui Sebastian Ghiță.


”Vă dați seama, să ne spună doamna Kovesi - sigur că nu o să ne spună - cam la ce întâlnire organizată de instituții vine Sebastian Ghiță cu socrul și nevasta. DJ socrul, care a și intrat în direct prin telefon și a spus că el punea muzică la întâlnirea din cramă. Deci George Maior, cunoscut sufragerist, confirmă că Laura Codruța Kovesi a fost la întâlnirea privată din cramă. Deci mărturia mincinoasă este clară, există imagini, mărturii ale celor care au fost acolo, e dovedită 100%, nici nu cred că mai era necesară mărturia lui George Maior. Deci madam Kovesi poate fi trimisă în judecată mâine, pe bază de mărturie mincinoasă. Dacă nu va fi trimisă în judecată cel târziu săptămâna viitoare, există mari șanse ca Secția care se ocupă de aceste dosare să fie desființată și să nu mai apuce să trimită pe nimeni în judecată, acesta este sentimentul pe care-l am” a spus Mircea Badea, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel