Martina Navratilova - Simona Halep. Declaraţie superbă despre liderul mondial

Martina Navratilova, una dintre cele mai mari jucătoare, speră ca în anul 2018 Simona Halep să își treacă în palmares primul turneu de Grand Slam.

Sportiva din Constanța a devenit, la finalul anului trecut, în premieră numărul unu mondial. Deoarece nu a câștigat încă un turneu de Grand Slam, unele voci au spus că acest lucru îi umbreşte performanţa.

Martina Navratilova speră ca Simona Halep să spargă gheaţa. "Una dintre dorințele pentru sezonul 2018 ar fi ca Simona Halep să câștige pentru prima dată un Grand Slam, așa cum ar trebui. Însă nu există siguranța că ea va pleca de la Melbourne ca număr 1 mondial.

E uimitor, sunt cinci jucătoare care ar putea să-i ia locul lui Halep: Wozniacki, Svitolina, Muguruza, Pliskova și Ostapenko. Ne-o putem imagina pe oricare dintre cele șase câștigând Australian Open. Suprafața poate fi bună pentru Pliskova", a declarat Navratilova, potrivit wtatennis.com.

[citeste si]

Amintim că Destanee Aiava este adversara Simonei Halep în primul tur de la Australian Open. Este primul turneu de Grand Slam la care Simona Halep participă din poziția de lider mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel