Marș uriaș susținere Donald Trump. ”MAGA Country to Roar Back!” are loc la Washigton

Miting Donald Trump. foto: @realDonaldTrump - Twitter
Miting Donald Trump. foto: @realDonaldTrump - Twitter

Organizația Tea Party, din SUA, anunță organizarea unui marș pentru susținerea președintelui american Donald Trump, în urma acțiunilor democraților care doresc declanșarea procedurii de destituirea a acestuia.

Sub sloganul ”MAGA Country to Roar Back!” (MAGA = Make America Great Again) organizația își afirmă sprijinul pentru Trump, anunțâdu-și implicarea la fel ca în 2010.

Efortul pentru acuzarea președintelui Donald Trump poate fi popular în rândul democraților, dar, în același timp, i-a încurajat pe susținătorii săi, inclusiv mii de femei care intenționează să se prezinte la capitala Statelor Unite pe 17 octombrie pentru un marș de susținere a liderului american”, se anunță, luni, pe pagina wearebreitbart de pe Instagram.

”Venim la Washington pentru a-l susține pe președintele nostru - să stăm alături de el în această șaradă” anunță Amy Kremer, activistă a Tea Party și fondatoarea Women for America First, organizația din spatele marșului, a declarat sâmbătă, la Breitbart News, prin vocea lui Matt Boyle.

”Democrații încearcă să anuleze voința oamenilor și să răstoarne votul, iar oamenii sunt înnbuniți de asta”, a spus Kremer, adăugând: ”Este absolut o vânătoare partizană de vrăjitoare și poporul american poate vedea corect cum se încearcă îndepărtarea unui președinte ales corect, printr-un proces de acțiune politică individuală. Oamenii o văd nu doar ca un atac asupra președintelui, ci un atac asupra noastră", a spus Kremer.

Marșul, care începe la ora 10 dimineața, din fața Capitoliului, va include deplasarea prin fața birourilor legiuitorului, pentru a-și exprima opoziția față de acuzațiile lansate până acum, sprijinul pentru Donald Trump și realegerea sa în 2020 și, de asemenea, un imbold pentru a ”lua Cas Albă înapoi”.

"Congresul este acolo pentru a legifera, nu să investigheze", a spus Kremer. "Trebuie să scoatem acest ciocănel din mâna lui Nancy Pelosi, Organizația Tea Party a făcut-o în 2010 și trebuie să o facem din nou în 2020, deoarece avem nevoie de Congres pentru a reveni pentru a face trebă în folosul oamenilor", a mai spus Kremer.

Kremer a spus că în loc să se confrunte cu un atac zilnic din partea democraților și a mass-mediei, Trump s-ar putea bucura de o viață pe îndelete în sectorul privat: ”În schimb, el luptă pentru această națiune, luptă împotriva corupției ”, a încheiat Kremer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel