Marriott mai deschide un hotel în București. Cine este director

hotel
hotel

Adrian Adam a fost numit director general al Courtyard, primul hotel din această divizie a brand-ului Marriott care va fi deschis în luna iulie, în București, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 2A.

Noul director Courtyard by Marriott Bucharest are o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră. A lucrat pentru 3 lanțuri hoteliere importante – Crowne, Hilton, Radisson Blu – unde a coordonat echipele de vânzări, revenue, marketing & PR și operațiuni, cu rezultate remarcabile în creșterea calității și a cotei de piață a acestor hoteluri.

"Mă bucură această provocare, de a conduce un hotel nou pe piața românească. Sper că experiența acumulată în 20 de ani mă va ajuta să transform primul Courtyard by Marriott din România într-un reper pe piața hotelieră din București. Pe o piață extrem de animată, aflată în plină expansiune, sunt încrezător că, împreună cu echipa mea, vom reuși să construim un punct de referință în ceea ce privește standardele din calitate din industria ospitalității", a declarat Adrian Adam.

Primul hotel Courtyard by Marriott din România se va deschide într-o clădire nou construită, cu un design spectaculos, de 13 etaje. Hotelul va avea clasificarea de 4 stele, 259 de camere, 9 săli de conferințe, cu un total de 495 m2, un magazin deschis non-stop, sală de fitness și parcare proprie. Hotelul va dispune, de asemenea, de un restaurant - Solt Dining – cu un meniu premium casual, inspirat de bucătăria nordică. Courtyard by Marriott este parte din Marriott Rewards, un program care răsplătește fidelitatea oaspeților prin beneficii imediate și tarife minime garantate.

Experință impresionantă în industria de profil

Courtyard by Marriott Bucharest este cel de-al doilea hotel care va fi deschis în București de către compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management în București, după Hilton Garden Inn Bucharest Old Town.

"Suntem încântați să îl avem pe Adrian Adam în echipa noastră. Sunt convins că expertiza sa și experința impresionantă în industria de profil vor fi decisive pentru a poziționa Courtyard by Marriott drept unul dintre cei mai importanți jucători pe segmentul de 4 stele, categoria business", a declarat Augustinas Barauskas, CEO Apex Alliance Hotel Management.

Tot în 2019, Apex Alliance Hotel Management va deschide primul hotel din incinta Aeroportului Henri Coandă, Hilton Garden Inn Bucharest Marriott. În 2020, compania va adăuga în portofoliu alte două unități hoteliere, Moxy by Marriott și Autograph by Marriott, care vor fi deschise în centrul Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel