Maroc: Poliţia a confiscat peste 12 tone de răşină de canabis

Poliţia marocană a anunţat miercuri că a confiscat 12,8 tone de răşină de canabis găsite la bordul unui camion cu plăcuţe false de înmatriculare, în regiunea Nador din nord-estul ţării, captura fiind una dintre cele mai importante ale anului, transmite AFP.

Operaţiunea a condus la arestarea a trei suspecţi 'cu antecedente judiciare' şi la confiscarea de arme albe, a indicat Direcţia generală de siguranţă naţională (DGSN), într-un comunicat. Unul din suspecţi era dat în urmărire la nivel naţional pentru 'organizarea unor operaţiuni de imigraţie ilegală şi de trafic de persoane'.

Comunicatul mai precizează că a fost deschisă o anchetă pentru 'arestarea tuturor persoanelor implicate în acest important trafic de stupefiante'. Potrivit Biroului ONU pentru Controlul Drogurilor şi Prevenirea Criminalităţii (ODCCP), Marocul este unul din cei mai mari producători şi exportatori de răşină de canabis. În 2018, poliţia marocană a confiscat 52 de tone de răşină de canabis, 1,65 tone de cocaină şi 1,3 milioane de 'comprimate psihotrope halucinogene şi de ecstasy', conform unui bilanţ oficial, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel