Mark Zuckerberg dezvăluie ce și-a propus pentru 2016

Co-fondatorul și CEO Facebook, Mark Zuckerberg, dezvăluie ce și-a propus să facă în anul care tocmai a debutat.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Mark Zuckerberg mărturisește care au fost provocările pentru el în ultimii ani, dar și ce și-a propus pentru 2016. 

"În fiecare an, îmi propun să învăț lucruri noi și să mă dezvolt dincolo de munca mea de la Facebook. Provocările în ultimii ani au fost să citesc două cărți pe lună, să învăț dialectul mandarin și să cunosc o persoană nouă în fiecare zi. Provocarea personală pentru 2016 este să construiesc o formă simplă de inteligență artificială cu care să-mi controlez casa și care să mă ajute în munca mea. Puteți să vă gândiți la ceva gen Jarvis din Iron Man", spune Zuckerberg.

Co-fondatorul Facebook mai vrea să-și controleze întreaga casă cu ajutorul vocii, inclusiv muzică, lumini, temperatură. Totodată, el dorește ca sistemul să-i recunoască prietenii după înfățișare și să-i lase să intre în casă când sună la ușă, dar și să-l atenționeze dacă se întâmplă ceva în camera copilului său, atunci când nu este cu el.

[citeste si]

Șeful Facebook speră ca robotul să-l ajute în munca sa la companie și că o să poată să vizualizeze date în realitatea virtuală, pentru a pune la punct servicii mai bune și să conducă organizațiile sale mai eficient.

"Fiecare provocare are o temă, iar tema din acest an este de invenție", mai spune Mark Zuckerberg. 

Every year, I take on a personal challenge to learn new things and grow outside my work at Facebook. My challenges in...

Posted by Mark Zuckerberg on Sunday, 3 January 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel