EXCLUSIV  Marius Pieleanu, incident cu POLIŢIA: Încearcă să justifice pensiile nesimţite

Sâmbătă după-amiază, Marius Pieleanu a avut parte de un incident, pe DN1, în care a fost implicată şi Poliţia Română. Sociologul a explicat, în exclusivitate pentru DC News, ce s-a întâmplat.

Marius Pieleanu a fost amendat de poliţişti, sâmbătă după-amiază, pentru viteză excesivă. Mai exact, între Sinaia şi Predeal, a parcurs un drum de 20 km într-o oră şi jumătate. Apoi, „între Predeal şi Braşov, nu mai era aglomeraţie", a explicat sociologul, şi „eşti tentat să mergi mai repede". „Poliţia avea ascuns un radar, cum face ea. Nu aveam decât 70 la oră". Acesta a fost oprit şi amendat.

„Este un mecanism compensatoriu, după ce stai o oră şi jumătate bară la bară şi mergi cu viteza melcului. Nu aveam ca Huidu 70 de km în plus, nu mergeam cu 120 la oră. Însă recunosc că viteza limită era 50. Din punct de vedere legal, este corect, dar e un exces de zel ca poliţia să pândească imediat după un ambuteiaj. În loc să acţioneze pentru fluidizarea traficului, stau la pândă. Le-am şi zis că încearcă astfel să justifice pensiile nesimţite", a spus Marius Pieleanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel