Marius Oprescu, preşedintele executiv al PSD Olt, candidează la şefia filialei

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, va candida pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene de partid, el declarând luni, pentru AGERPRES, că este susţinut şi de către senatorul Paul Stănescu, actualul preşedinte al filialei social-democrate din judeţ. 

Marius Oprescu a adăugat alegerile din filiala judeţeană de partid vor avea loc joi, într-o conferinţă extraordinară în cadrul căreia se vor alege şi delegaţii la congresul partidului.

Oprescu a precizat că va candida în echipă cu primarul municipiului Slatina, Emil Moţ, precum şi cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Virgil Delureanu, pentru funcţiile de preşedinte executiv, respectiv secretar general al PSD Olt.

"Candidez pentru preşedinţia organizaţiei judeţene, domnul preşedinte Paul Stănescu a anunţat că nu mai candidează şi că ne susţine. Candidez cu o echipă, alături de mine candidează Emil Moţ pentru funcţia de preşedinte executiv şi Virgil Delureanu pentru funcţia de secretar general", a spus Marius Oprescu.

El a precizat că până acum nu au mai fost anunţate sau depuse alte candidaturi la şefia filialei Olt a PSD, însă pot fi depuse candidaturi inclusiv în ziua în care are loc conferinţa de alegeri.

"Deocamdată nu au mai fost anunţate alte candidaturi, dar conferinţa a fost anunţat din scurt pentru că încercăm să ne încadrăm într-un calendar naţional şi convocând-o abia astăzi (luni n.r.) oficial, bineînţeles că au timp să-şi anunţe candidatura, inclusiv în ziua conferinţei se pot depune candidaturi", a mai declarat Oprescu.

Marius Oprescu este preşedinte executiv al PSD Olt începând din septembrie 2015

Marius Oprescu este preşedinte executiv al PSD Olt începând din septembrie 2015, anterior el fiind prim-vicepreşedinte al filialei judeţene a partidului. Oprescu este preşedintele Consiliului Judeţean Olt începând din vara anului 2016, iar în perioada 2012 - 2014 a fost vicepreşedinte al instituţiei.

Preşedinte al PSD Olt este, începând din 2010, Paul Stănescu, care a fost reales de mai multe ori în această funcţie. În 2010, când a obţinut primul mandat la şefia filialei judeţene social-democrate, Stănescu era preşedinte al CJ Olt, instituţie pe care a condus-o până la alegerile locale din 2016, an în care a fost ales senator.

Stănescu a anunţat luna trecută că doreşte să se retragă de la conducerea PSD Olt, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel