Marius Manole, înaintea celui mai greu minut din viața sa: "Sunt pe nisipuri mișcătoare!"

Luni seară, de la ora 20,30, Pro TV lansează în premieră "Uite cine dansează", un megashow la care participă şi Marius Manole, co-realizator, alături de Marius Tucă, al matinalului Smart FM.

De-a lungul zilelor, actorul Naţionalului bucureştean a povestit pe post că se antrenează câteva ore pe zi pentru a învăţa corect paşii de dans pe care îi are are făcut alături de partenera sa, asta în condiţiile în care programul sau era deja foarte încărcat: dimineaţa la radio, apoi repetiţii și, seară de seară, spectacole. "Dar îmi place ideea acestei emisiuni pentru că este vorba de multă muncă și întotdeauna mi-a plăcut sa muncesc", spunea el.

Înainte cu câteva ore de noul "examen" pe care îl are de dat live în faţa telespectatorilor Pro TV, Marius Manole a spus în exclusivitate pentru Smart FM (107,3 FM): "Sigur că am emoţii mari. Sunt pe nisipuri mişcătoare, nu e meseria mea şi trebuie să fac performanţă. Mă doare tot corpul. Îmi doresc să fie bine, nu să câştig. E păcat că am muncit cu toţii foarte mult şi sper să se vadă asta. E ceva nou pentru mine, n-am mai dat un concurs de la admiterea în facultate. Sper să mă simt bine fizic şi să reuşesc. Sunt doar un min şi 30 de secunde ... 1 min30"??? Doamne!!! Va fi cel mai greu minut din viaţa mea!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel