EXCLUSIV  Marius Gorgan. INCREDIBIL! Cine l-a convins să-şi redeschidă vlogul

Ce legătură este între vlogging şi biserică? A aflat-o Marius Gorgan. 

Nu un adolescent sau un tânăr pasionat de ciclism sau de acţiuni civice l-a convins pe Marius Gorgan să-şi redeschidă vlogul ci un... preot. Da, este adevărat, iar informaţia a fost dezvăluită de către Marius Gorgan în cadrul emisiunii "Jungla Urbană" de la DC News. 

"Multă lume mi-a spus că eu derulez prin vlogul pe care îl am un program educaţional dar eu nu am crezut asta până acum un an. Eu am închis canalul de YouTube când avea peste 100.000 de abonaţi. Am zis că e timpul să fac asta. Am închis canalul şi apoi mi-au scris foarte mulţi oameni: de la medici, la contabili şi aşa mai departe.

[citeste si]

"Am zis wow, dacă el se uita la vlog trebuie să redeschid toată treaba"

Erau oameni despre care nu mă aşteptam niciodată să se uite la mine. Imi spuneau: mi-e dor de ceea ce făceai tu, m-a inspirat să îmi iau copilul de la gradiniţă cu bicicleta, să îi cumpăr o bicicletă şi aşa mai departe. După care, în august anul trecut mă sună un preot şi-mi spune: eu mă uitam la vlogul tău cu mare interes, de ce nu mai postezi? Şi am zis wow, dacă el se uita la vlog trebuie să redeschid toată treaba", a povestit Marius Gogan

"Atunci am înţeles că da, canalul meu de YouTube nu este doar un lucru în care eu vorbesc şi îmi spun fie frustrările, fie bucuriile ci este un canal de educaţie socială şi de comportament în trafic pentru biciclişti dar şi pentru şoferi şi aşa mai departe", a mai declarat Marius Gorgan la DC News.

DECLARAŢIA LUI MARIUS GORGAN AICI:

EMISIUNEA "JUNGLA URBANĂ" AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel