Marius Copil, în optimile turneului ATP de la Sofia

Marius Copil s-a calificat în optimile turneului ATP de la Sofia, după o victorie în două seturi împotriva lui Robin Haase.

Tenismanul român Marius Copil s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP de la Sofia, dotat cu premii totale de 501.345 euro, miercuri, după ce a reuşit să îl învingă pe olandezul Robin Haase, al cincilea favorit, cu 7-6 (5), 6-4.

Marius Copil (27 ani, 93 ATP) a obţinut o victorie nescontată într-o oră şi 15 minute la primul său duel cu Haase (30 ani, 42 ATP).

 

Performanță remarcabilă pentru Marius Copil: 12 ași



Jucătorul arădean, care a realizat 12 aşi în acest meci, a avut procentaje remarcabile la ambele servicii (88%) şi nu i-a oferit adversarului nici măcar o minge de break. Copil şi-a asigurat un cec de 8.565 euro şi 20 de puncte ATP, iar în optimi îl va înfrunta pe învingătorul dintre sârbul Laslo Djere (22 de ani, locul 88 ATP) şi slovenul Blaz Kavcic (30 de ani, locul 111 ATP).

Marius Copil e în plină formă. În Cupa Davis, Marius Copil a reușit două victorii zdrobitoare în fața jucătorilor din Luxemburg.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel