Marius Copil, eşec la Indian Wells

Marius Copil
Marius Copil

Tenismanul român Marius Copil a fost învins clar de moldoveanul Radu Albot, cu 6-2, 6-2, vineri, în prima rundă a turneului ATP de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 8.359.455 dolari. 

Albot (29 ani, 53 ATP), venit din calificări, s-a impus în doar 62 de minute în faţa celui mai bun tenisman român. Copil (28 ani, 76 ATP), care a avut procentaje foarte mici la serviciu, cu care a reuşit să câştige doar 18 puncte, a ajuns în acest an la un bilanţ de 3 victorii şi 8 înfrângeri. Radu Albot (29 ani, 53 ATP), care a câştigat recent primul său titlu ATP, la Delray Beach, are 13 victorii (inclusiv cele două din calificări la Indian Wells) şi 4 eşecuri. 

Albot, jucător legitimat la Olimpia Bucureşti, a câştigat şi primele patru confruntări cu Copil, desfăşurate la nivel de turnee futures sau challenger, în intervalul 2012-2015. Arădeanul Marius Copil s-a ales cu 16.425 dolari şi cu 10 puncte ATP, iar Albot va juca în turul secund cu italianul Fabio Fognini, cap de serie numărul 16. 

Vezi şi: Ce mesaje a primit Chirilă pe Facebook după protest

Dide, mesaj care șochează: "Pregătiţi-vă de dictatură"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel