Marius Chirca (Kola Kariola), mesaje scrise și audio cu Cristina Țopescu: Au terorizat-o, au șantajat-o!

Marius Chirca, de la Asociația Kola Kariola, a fost în noaptea de duminică spre luni, acasă la Cristina Țopescu, după ce s-a aflat de moartea jurnalistei, dar și de animalele moarte în casa acesteia, precum și de cele care mai erau în viață. 

Marius Chirca, într-un live pe Facebook, în urma plecării de la casa Cristinei Țopescu, a afirmat că jurnalista ”a fost un mare om, o adevărată doamnă, un profesionist, dar, în primul și-n primul rând, o mare iubitoare de animale. Am văzut știrea la TV imediat, am sunat la Cosmina Cerva. Primele informații le-a obținut Cosmina, cum că-n casa ei există trei cadavre de câini și încă cinci câini în viață și era știrea că este decedată în jur de 24 decembrie, o să vedeți că n-a fost chiar 24. Vă dați seama ce înseamnă pentru niște câini trei săptămâni fără apă și mâncare”. 

La miezul nopții, fondatorul Kola Kariola a mers acasă la Cristina Țopescu, cu Cosmina Cerva. El a mărturisit că între timp a vorbit la trei clinici de animale cu care colaborează, ca asociație, planul fiind să-i interneze și apoi să fie dați spre adopție, iar unul să fie oprit chiar de el, la el în casă. Între timp, au venit DSV-ul și Kuki Bărbuceanu, iar Kola Kariola a decis să se retragă, în urma discuției cu Kuki Bărbuceanu. 

Citește și: Cristina Țopescu, ultimul mesaj trimis pe Whatsapp. Era disperată

”Hingherii au terorizat-o”

”Ce vreau să vă spun e că am niște conversații, extrem de multe, cu Cristina Țopescu, pe care niciodată nu m-am gândit să le fac publice. O să le dau tuturor, mesajele scrise și audio. Vreau să o auziți cum plânge, s-o auziți în ce stare deplorabilă au dus-o niște hingheri, care au terorizat-o efectiv, care, la un moment dat, au șantajat-o. (...) Aș mai vrea să-i întreb pe cei care apar acum la televizor și spun că sunt prieteni apropiați, cum, de trei săptămâni de zile, de când zace moartă în casă, cum de trei săptămâni, trecând și un Crăciun și un Revelion, nimeni n-a sesizat absența ei? Urât să verși lacrimi de crocodil la televizor, dar să nu-i observi absența celui mai bun prieten de trei săptămâni! A murit singură, a murit cu câinii pe care i-a iubit din tot sufletul, a murit săracă. Toți banii pe care-i avea erau dedicați în totalitate îngrijirii acestor câini. Știu că mai are câini în anumite locuri.” a mai spus Marius Chirca, în live-ul de pe Facebook, în care acuză că hingherii au fost cei care au dus-o în stare de depresie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel