Marius Budăi, despre majorarea pensiilor: Dacă sunt incapabili, să se ducă acasă, să ne lase pe noi

Marius Budăi susține că există soluții pentru majorarea pensiilor. Fostul ministru al Muncii mai spune că dacă actualul Guvern este ”incapabil, atunci să plece acasă”. 

Marius Budăi s-a arătat indignat la România TV din cauza deciziilor luate de Guvernul Orban, dar și din cauza declarațiilor ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, care a refuzat să le răspundă jurnaliștilor la întrebarea dacă vor fi sau nu majorate pensiile. 

”Eu am un deja-vu din ce în ce mai mare. E clar anul 2010, în concepția acestor oameni care nu au reușit să iasă din logica austerității. Incapacitatea lor de a produce plus valoare nu îi face decât să dea oameni afară. Este nevoie de personal mai ales în Casele de Pensii. Logica austerității asta e la dumnealor. Florin Cîțu a spus că bunica lui nu a cerut bani și a refuzat să spună dacă va acorda majorările. Soluții sunt totuși pentru această majorare. Dacă sunt atât de incapabili și nu vor să găsească soluții atunci să se ducă acasă și să ne lase pe noi”, a precizat Marius Budăi, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel