Marius Budăi: Trecem la jigniri. Violeta Alexandru i-a făcut pe români PUTUROȘI

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a reacţionat vehement după ce Violeta Alexandru a afirmat că românii care critică posiblitatea creşterii vârstei de pensionare sunt cei care caută metode pentru a munci cât mai puţin. 

"Trecem de la austeritate la jigniri şi e din ce în ce mai grav. Haideţi să fim oneşti şi să spunem că i-a făcut pe toţi românii puturoşi astăzi. Sunt convins că este o jignire, pentru că a spune acest lucru nu înseamnă altceva decât a-i face în mod direct pe români puturoşi. Ori aceşti oameni care muncesc pe un salariu minim pe care tot dna ministru nu a vrut să îl majoreze la PNL sunt jigniţi.

VEZI ŞI Violeta Alexandru îi face leneși pe români. "Există o tendință în societatea românească"

Dânsa a ajuns la concluzia asta prin necunoaşterea situaţiei reale, prin necunoaşterea problemelor cu care se confruntă românii. Media standard a vârstei de pensionare în UE este de 64-65 de ani. Dumnealor vor să o ridice la 70. Eu îi recomand "Guvernului meu doi" sau "Guvernului nu am bani" să gândească ridicarea nivelului de trai şi abia ulterior să discutăm despre aceste aspecte. Ne-am confruntat şi noi cu cererea Comisiei Europene de a aborda creşterea vârstei de pensionare şi ne-am asumat în scris că nu o vom face până nu creştem nivelul de trai.", a afirmat Marius Budăi la Antena 3. 

VEZI ŞI Pensionare la 70 de ani. Violeta Alexandru s-a simțit datoare: Impact pentru bugetari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel