Marius Budăi, scandal pe Legea pensiilor și deficitul bugetar: Nu înțeleg cum e cu gaura

Marius Budăi susține că previziunile făcute în timpul campaniei electorale încep să se adeverească în ceea ce privește noul Guvern. 

Marius Budăi se arată indignat de declarațiile făcute în spațiul public de actualul Guvern, privind deficitul bugetar. Deși Ludovic Orban și Florin Cîțu spun că se vor respecta legile date deja, precum Legea pensiilor, Comisia Europeană ar putea avea o reacție vis-a-vis de deficitul de peste 4%.

”Din păcate, vedeți că ceea ce am spus în campania electorală că se va întâmpla după turul doi, cam încep așa colegii de la guvernare să arunce câte un test pe piață să vadă cât ține. Am aflat ieri că există scenariul ca salariile să înghețe. Acum spune unu într-un fel, altul într-un fel. Vom afla ulterior că probabil și pensiile vor trebui să le înghețe. Acum două săptămâni în campania electorală ni se spuneau că sunt 21 de miliarde neîncasați, că era o gaură, acum domnul premier ne spune că sunt de fapt 10 miliarde neîncasate, dar tot atâta necheltuite. Deci nu înțeleg cum e cu gaura. A venit și OECD acum două zile și a revizuit prognoza de creștere economică pe plus, pe 2019. Această bâlbâială nu dă dovadă decât de un amatorism dus la...”, a precizat fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel