EXCLUSIV  Marius Bodochi, episod amuzant cu Olga Tudorache la Hollywood: Era genială!

Actorul Marius Bodochi a povestit o întâmplare amuzantă cu regretata actriță Olga Tudorache.

Este vorba de un dialog savuros pe care Marius Bodochi și Olga Tudorache, marea doamnă a teatrului românesc, l-au avut într-un turneu în Statele Unite ale Americii.

„Am fost în turneu cu doamna Olga Tudorache în America. Ajunși la Los Angeles, ne-au plimbat pe bulevardul cu stele. Erau câteva fără niciun nume. I-am spus, ”Doamna Olga?” - ”Da?!”, i-am zis ”uitați aici loc, vă așteaptă ăștia!”. ”Du-te-n ... cu glumele tale. Și mi-a zis unde să mă duc”, a povestit plin de amuzament actorul, la DC News.

Ulterior, acesta a continuat povestirea și a dezvăluit reacția Olgăi Tudorache în momentul în care, în parcare, se pregătea să intre în mașina care îi aștepta.

„Ajungem în parcare, dăm să urcăm într-un SUV, cum au americanii. Toată parcarea respectivă era căptușită cu fotografii ale vedetelor mari din anii '50, Katharine Hepburn, Marilyn Monroe și multe altele. Când să intre în SUV (nr. - aplecată), mă întreabă: ”Le vezi pe alea?!”. ”Le văd”, îi zic. ”Mare noroc au avut că nu m-am născut aici!”, a fost replica Olgăi Tudorache, a povestit amuzat Marius Bodochi, adăugând că regretata artistă ”era genială”.

Mai jos, VIDEO cu povestea lui Marius Bodochi:

[citeste si]

Olga Tudorache a încetat din viață la Spitalul Elias în dimineața zilei de 18 octombrie 2017. Olga Tudorache împlinise 88 de ani pe 11 octombrie. Pentru toată activitatea sa din teatru, film și perioada academică a fost numită "marea doamnă a teatrului românesc".

Puteți urmări AICI interviul în integralitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel