Mărioara Murărescu, măcinată de o boală incurabilă

Marioara Murărescu
Marioara Murărescu

Cunoscuta moderatoare și realizatoare a emisiunii “Tezaur folcloric”, Mărioara Morărescu, trece de câțiva ani prin momente de cumpănă. Diagnosticată în 2008 cu un cancer la sân și supusă unei intervenții chirurgicale,  vedetă TV se luptă acum și cu un cancer care îi macină glanda tiroidă.

După o carieră în televiziune de 30 de ani,  Mărioara Murărescu s-a văzut nevoită să se pensioneze pe caz de boală, încă de acum doi ani, scrie libertatea.ro. În 2008, când a fost diagnosticată cu cancer la sân, vedeta s-a supus unor operaţii, dar şi chinuitorului tratament cu citostatice, fiind încurajată de băiatul ei.

Când credea că a păcălit boala, vedeta a primit, anul trecut, o veste devastatoare: suferea de cancer tiroidian. A urmat o altă intervenţie chirurgicală şi alte tratamente cu citostatice, în faţa cărora Mărioara Murărescu s-a dat însă bătută: “Nu mai vreau să aud de tratamente, de citostatice. Sunt sătulă. Vreau să mă bucur de familia mea, de nepot, de toţi cei dragi”, a declarat, cu pesimism, realizatoarea TVR.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel