Mărioara Murărescu, măcinată de o boală incurabilă

19 noi 2012 / 16:20
Marioara Murărescu
Descriere foto: Marioara Murărescu

Cunoscuta moderatoare și realizatoare a emisiunii “Tezaur folcloric”, Mărioara Morărescu, trece de câțiva ani prin momente de cumpănă. Diagnosticată în 2008 cu un cancer la sân și supusă unei intervenții chirurgicale,  vedetă TV se luptă acum și cu un cancer care îi macină glanda tiroidă.

După o carieră în televiziune de 30 de ani,  Mărioara Murărescu s-a văzut nevoită să se pensioneze pe caz de boală, încă de acum doi ani, scrie libertatea.ro. În 2008, când a fost diagnosticată cu cancer la sân, vedeta s-a supus unor operaţii, dar şi chinuitorului tratament cu citostatice, fiind încurajată de băiatul ei.

Când credea că a păcălit boala, vedeta a primit, anul trecut, o veste devastatoare: suferea de cancer tiroidian. A urmat o altă intervenţie chirurgicală şi alte tratamente cu citostatice, în faţa cărora Mărioara Murărescu s-a dat însă bătută: “Nu mai vreau să aud de tratamente, de citostatice. Sunt sătulă. Vreau să mă bucur de familia mea, de nepot, de toţi cei dragi”, a declarat, cu pesimism, realizatoarea TVR.