Mario Iorgulescu, alcoolemie uriaşă. Titi Aur: Te crezi stăpânul lumii

Mario Iorgulescu ar fi fost băut în momentul în care a produs accidentul cumplit, în care a murit un tânăr de 25 de ani. Acesta ar fi avut o alcoolemie de 0,80 g/l de alcool pur în sânge, potrivit Libertatea. Pilotul de raliuri Titi Aur vorbit la Antena 3 despre acest subiect. 

"Fiind dimineaţă, la ora 3, gradul de oboseală amplificat de alcool şi de viteză foarte mare duce la acest dezastru previzibil. Mergând cu viteză foarte mare, fiind sub influenţa alcoolului, fiind obosit, nu poţi să faci altceva decât un dezastru. Din păcate, o maşină scumpă, o maşină silenţioasă, puternică îţi dă încredere, îţi dă senzaţia că eşti stăpânul lumii. A intrat clar în zona penală cu o astfel de alcoolemie, nu mai vorbim de efecte. Dacă ar fi fost oprit de agentul de poliţie ar fi fost sancţionat cu închisoare, faptul că a mai şi produs un accident nu pate fi decât un dezastru şi pentru familia lui şi pentru familia victimei", a spus Titi Aur la Antena 3.  

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat, duminică, într-un accident rutier produs pe şoseaua Chitilei, soldat cu un mort.

VEZI ŞI Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu în momentul când a provocat un grav accident rutier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel