Mario Iorgulescu, accident. Titi Aur: Tânărul din cealaltă mașină nu avea ce să facă

Accident Mario Iorgulescu
Accident Mario Iorgulescu

Titi Aur, expert în conducerea defensivă, a făcut mai multe comentarii pe tema accidentului provocat de Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, în Capitală, în urma căruia un tânăr şi-a pierdut viaţa. 

"Eu nu cred că a avut 240 km/h. Faptul că vitezometrul indica atât nu înseamnă neapărat că asta era viteza, deoarece el nu mai este ca la maşinile vechi, mecanic, să rămână blocat în momentul impactului. După un impact acum, vitezometrul poate să se ducă unde vrea el. Poţi să mergi cu 50 km/h şi să sară vitezometrul la 300, sau invers. Dacă vrea cineva să verifice acest lucru, să intre pe youtube şi să caute top 200 km/h crash test şi să vadă ce se întâmplă cu o maşină la viteza asta. Practic ea nu mai există, dispare", a explicat Titi Aur. 

Şoferul din România, defect crucial

"Cu siguranţă era viteză mare, iar viteza mare cu o astfel de maşină poţi să o ai din mai multe motive. În primul rând, ea nu îţi creTâează senzaţia de viteză, accelerează foarte bine, frânează la fel de bine. Ideal ar fi să te înveţe cineva să conduci o astfel de maşină. Noi avem la raliuri şoferi care la 16 ani conduc astfel de maşini. Un şofer normal se poate antrena, poate merge undeva pe un circuit să conducă maşina în condiţii de siguranţă, să se descarce, să nu facă nebunii pe şosele. Acest lucru este, din păcate, în toată societatea. Şoferul din România consideră că ştie tot, că nu mai are nimic de învăţat. Din păcate, tânărul din cealaltă maşină nu avea ce să facă, deoarece când vine un bolid scăpat de sub control spre tine, totul depinde de noroc", a declarat Titi Aur la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel