Mario Fresh, zi de naştere demnă de o vedetă. Pe cine a avut printre invitaţi

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a avut o zi de naştere demnă de un superstar, cu invitaţi care mai de care mai cunoscuţi. 

Printre invitați s-au numărat Antonia, Smiley și Andreea Esca Mario Fresh a sărbătorit pe 8 august la Jubile Concept aniversarea a 20 de ani, cu o zi mai devreme, pentru a se strecura, atât el cât și invitații săi, printre concertele deja programate. Artistul a avut parte de o petrecere demnă de un superstar!

Covorul roșu, un candy bike spectaculos, meniul foarte apreciat din care au nu au lipsit preparate semnate de Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu și cel mai nou trend, mixology bar-ul, au fost doar câteva dintre surprizele pregătite pentru invitați. I-au fost alături familia, prietenii și colaboratorii care au dansat și au cântat până în zori, interpretând toate piesele de top ale celor prezenți.

Ca la 20 de ani s-au distrat împreună cu Mario Fresh, Alexia Eram, iubita lui, Alex Velea și gașca GoldenGang, Antonia, Andreea Esca, Smiley, Dorian Popa, Gina Pistol și mulţi alţii. „A fost exact cum mi-am dorit: cea mai tare petrecere din viața mea!” a declarat Mario emoţionat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel