Mario Balotelli revine după trei ani în Serie A

Internaţionalul italian Mario Balotelli, fostul atacant al echipelor Manchester City şi FC Liverpool, revine în Serie A la trei ani după ultimul său meci disputat în campionatul de fotbal al Italiei, urmând să evolueze la Brescia Calcio, formaţie din regiunea în care a crescut, informează AFP.

"Super Mario", aflat în căutarea unui nou club după încheierea contractului său cu Olympique Marseille, în luna iunie, a semnat "un contact pe mai mulţi ani" cu Brescia, a asigurat gruparea italiană, nou-promovată în prima ligă, fără să ofere mai multe detalii.

Conform presei locale, Mario Balotelli (29 ani), jucător cu 36 de selecţii în Squadra Azzurra, a parafat un acord pe trei ani cu Brescia, club la care au evoluat în trecut mai mulţi jucători români, precum Gică Hagi, Ioan Ovidiu Sabău, Florin Răducioiu, Dorin Mateuţ şi Dănuţ Lupu, într-o perioadă în care "rândunelele" erau pregătite de antrenorul Mircea Lucescu.

Balotelli a mai jucat în Italia la Inter Milano şi AC Milan, iar din 2016 a evoluat în campionatul Franţei, mai întâi la Nice, iar apoi la Olympique Marseille.

Brescia, care a retrogradat în Serie B în 2011, revine în prima ligă italiană de fotbal după o pauză de opt ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel