EXCLUSIV  Marinescu: MONSTRU în libertate în București! Îl bătea cu o țeavă. IMEDIAT prins și condamnat – imagine șocantă

Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels

Un nou caz șochează în România!  

La doar câteva zile de la mutilarea unui câine cu o petardă, un alt caz șochează în România: un câine a fost spânzurat în București.

Senatorul Marius Marinescu, președintele fondator al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, a tras un semnal de alarmă după acest nou act de cruzime împotriva animalelor.

„Este un monstru în libertate, în București, la ora la care vorbim! E foarte grav! Vineri, a spânzurat un câine în centrul Bucureștiului. Astăzi (n.r. sâmbătă, 4 ianuarie), am fost la fața locului și am stat de vorbă cu martori care au văzut câinele spânzurat. Ieri dimineață a fost Poliția la fața locului. Atenție: a făcut fotografii, a luat amprente, dar nu a luat și imaginile de pe camerele video. Am vorbit cu administratorul blocului unde s-a produs această cruzime fără margini. Mi-a spus că a rămas uimit pentru că Poliția nu i-a cerut imaginile de pe camerele video. Mai mult, astăzi am discutat și cu paznicul blocului, care mi-a spus că a văzut o persoană foarte violentă care plimba acel câine zilele trecute. O altă persoană cu care am vorbit mi-a spus că animalul spânzurat e al unui individ agresiv, care, în urmă cu două zile, bătea câinele cu o țeavă metalică. Se luase lumea de el. I-am îndrumat să meargă la Poliție să spună aceste lucruri", a precizat Marius Marinescu, președintele fondator al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, pentru DCNews.

„Încă o dată, se dovedește că e nevoie să avem o Poliție a Animalelor, ca în Statele Unite. Sunt indivizi care chinuie și omoară animale, iar mâine pot face același lucru cu un om. Putem asista la o tragedie! 85 la sută dintre criminali au chinuit și omorât animale", a mai spus Marius Marinescu, adăugând ulterior: „Trebuie imediat prins, trebuie realizată urgent o expertiză psihiatrică. Dacă se constată că a avut discernământ, să fie condamnat, iar judecătorul să-i interzică să mai dețină vreodată animale. E trecut lucrul acesta în lege."

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel