Urmărește emisiunea live


Marina Scupra, înmormântare. Soţul ei, mărturii emoţionante

Marţi, Marina Scupra a fost condusă pe ultimul drum. Încă de la primele ore ale dimineţii, cei care au apreciat-o au venit să îşi ia rămas bun. Soţul artistei a spus că a fost hotărâtă să lupte.

„Debutul a fost fulgerător. Brusc, a avut nişte dureri foarte puternice. Era vorba de o tumoare foarte mare, lucru care a făcut ce a urmat să se succeadă într-o viteză foarte mare. De la o zi la alta, starea sănătăţii ei se deprecia. Organismul ei atât a suportat. (...) A fost hotărâtă să lupte. A fost extrem de ascultătoare faţă de recomandările medicilor, indiferent ce i s-a recomandat", a spus, la România TV, soţul Marinei Scupra.

Amintim că interpreta a decedat la Spitalul Elias din Capitală, la vârsta de 49 de ani.

Printre premiile și performanțele obținute de Marina Scupra, de-a lungul prestigioasei sale cariere muzicale, se numără: mențiune în etapa republicană a Festivalului Național "Cântarea României", în anul 1981, performanță repetată în 1983; Premiul Tinereții la Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia cu piesa "Joc de Copii", compusă de Laurențiu Profeta; Premiul Juriului la Festivalul "Toamna băcăoană"; Premiul I la Festivalul "Lotca de Aur" de la Brăila. În anul 1984, a participat la Festivalul național de muzică ușoară de la Mamaia, la secțiunea interpretare, unde a obținut Trofeul Mamaia cu melodiile "Balada", compozitor Laurențiu Profeta, și "Tinerețea mea", compozitor Dan Dimitriu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel