Marin Anton, la DNA: Bădălău mi-a dat juma' de pumn în gură

Marin Anton a venit luni dimineață la DNA pentru a ridica o citație. La ieșirea din sediu, a spus că Niculae Bădălău i-a dat jumătate de pumn în gură. 

Precizăm că vizita lui Marin Anton nu are legătură cu social-democratul. Este vorba despre un dosar mai vechi, din 2015, în care Marin Anton a fost chemat să dea explicații la DNA în calitate de martor pentru obținere de foloase necuvenite.

Cu prilejul vizitei de luni la DNA, Marin Anton a povestit despre incidentul cu Niculae Bădălău care a avut loc la o nuntă: "Mi-a dat juma' de pumn în gură".

[citeste si]

În iunie 2015, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală în cazul senatorului Lucian Iliescu, primar al municipiului Giurgiu la data faptelor, acesta fiind acuzat de abuz în serviciu, în formă continuată (două acte materiale), conflict de interese, în formă continuată (două acte materiale) şi instigare la folosirea influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

În acelaşi dosar sunt urmăriţi penal Marin Anton, preşedinte al organizaţiei judeţene a unei formaţiuni politice la data faptei, acuzat de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi Cezar-Mircea Măgureanu, senator la data faptei, pentru trafic de influenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel