Marie Jeanne Ion, detalii neștiute despre Cristina Țopescu: "Au rănit-o gratuit"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Marie Jeanne Ion, jurnalista răpită în Irak, a reacționat în urma morții Cristinei Țopescu. Iată ce a scris despre aceasta. Cum era Cristina și ce planuri avea. 

„Am crezut că anul asta va fi altfel decât anul trecut. Pe 12 ianuarie ar fi fost ziua lui tata... Și tot pe 12 ianuarie aflu vestea asta care a căzut că un trăsnet. Cristina...

Nu am cuvinte, e un suflet de-o bunătate ireală, o ființă blânda și empatică așa cum nu întâlnești. Poate prea empatică, prea mult din ea lasă de fiecare dată în proiecte, în acțiuni, chiar și în simple conversații", a scris jurnalista Marie Jeanne Ion, pe pagina de Facebook. 

Ce o deranja pe Cristina Țopescu

"Cristina era o idealistă, lupta mereu pentru că nenorocită asta de lume în care trăim să fie mai bună, mai luminoasă. O deranja lipsa de maniere, nedreptatea și ura minciună. Iubea animalele pentru că ele nu te rănesc niciodată fără motiv. Nu întelegea de ce oamenii au două sau mai multe fete, de ce nu răspund la telefon și nu sună înapoi, de ce se schimbă în relația cu cei din jur atunci cînd cred ei că s-au ajuns.

Disprețuia felul asta de oameni, pe unii îi compatimea...săracii...", a adăugat. 

Avea planuri de viitor

"Avea tot timpul planuri de viitor, avea idei, nu putea sta locului. Și era mereu curioasă, lucru care a făcut-o să devină un jurnalist foarte bun, al naibii de bun! Eu nu știu pe nimeni să facă din interviu o artă, ea putea! Și o făcea cu ușurință cu care alții respiră. Da, au invidiat-o mulți pentru asta, pentru carisma ei, pentru ceea ce ea reușea să facă pur și simplu pentru că avea talent", a mai scris.

Cei care au ieșit acum, au rănit-o în trecut...gratuit.

"Unii dintre cei care în seară asta au găsit portiță să apară la tv pe un asemenea subiect sensibil au rănit-o în trecut. Gratuit. Se știu ei bine. Cameleonii se întrec acum în laude fiindcă așa da bine la televizor. Cristina ar fi indignată... Lumea asta nu prea-i merită pe oamenii că ea. Iar breaslă asta se pare că nici nu-i întelege pe cei onești și autentici care, uite, sînt din ce în ce mai puțini...", a completat Marie Jeanne Ion.

A plecat într-o altă dimensiune. Nu a fost nici tristă, nici singură

"Cristina a plecat spre o altă dimensiune în care toate astea nici nu mai contează. E șocant, e incredibil, cu greu am priceput că-i adevărat. Nu, n-a fost un om trist și nici un om singur. A fost un om care a trăit frumos și care, cred eu, a dat prea mult...", a mai scris pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel